25 Mayıs 2009 Pazartesi

Sinan Engin fena faka bastı

Spor yorumcuları ve yöneticiler dilinden çektiği kadar hiç bir şeyden çekmedi.. İddialı açıklamalar, inanılması güç sözler bir çocuğunun canını yaktı.. Son olarak Ahmet Çakar'ın, "Fenerbahçe Sevilla'yı elesin ben jartiyer giyerim" sözü hala belleklerde yerini korurken, bu kez Sinan Engin daha korkunç bir iddia ile çıktı karşımıza..

Aylar önce bir konuşmasında Futbol Federasyonu ve hakemlerin Beşiktaş'ı şampiyon yapmayacağını iddia etmişti Sinan Engin.

Bu iddiasını ise duyanların kulağına inanamadığı sözlerle ortaya koyuyordu.. "Beşiktaş'ı şampiyon yapsınlar, ben kendimi s..irim " diyordu.. Bu sözler medyaspor.com

Aradan aylar geçti, Denizli'nin dediği oldu ve Beşiktaş artık şampiyonluğa çok yakın.. Bu hafta Denizli'de eğer bir mucize gerçekleşmezse Kara Kartallar şampiyonluğunu ilan edecek..

Hal böyleyken Sinan Engin'in ağzından çıkanları çabuk unuttuğu gözleniyor. Dün gece Kanaltürk ekranlarında Beşiktaş'ın şampiyonluk ipini kesin olarak göğüsleyeceğini söyleyen Sinan Engin, "Beşiktaş Denizli'yi yenecek. Hem de farklı yenip şampiyonluk turu atacak" derken aylar önce söylediği sözleri unutmuş gibiydi..

Şimdi herkes Sinan Engin'in bu sözlerin gereğini nasıl yerine getireceğini konuşuyor.. İşte Sinan Engin'in söylediği o sözler:
sitesinde video görüntülerle yüzbinlerce sporsevere duyurulmuştu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder