25 Mayıs 2009 Pazartesi

Şenol Güneş'ten şok sözler

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da ön plana çıkan isim Şenol Güneş olurken,Güneş Borda-Mavili ekibin düşüncelerine karşılık olarak "Kritik maçlarımız var. Trabzonspor'u şu an düşünecek durumda değilim." dedi

Trabzonspor taraftarlarınca düzenlenen ve 4 bin kişinin katıldığı 10 teknik adamın yer alığı ankette; yüzde 19,72 ile ismi birinci sırada geçen Güneş, telefonla yaptığımız görüşmede Cihan'a yaptığı açıklamada; şu an için Trabzonspor'a gelmeyi düşünmediğini, sadece çalıştırdığı takımın maçlarına kilitlendiğini söyledi.

Halen Güney Kore'nin FC Seoul takımını çalıştıran Şenol Güneş, "Taraftarların bana yönelik teveccühüne teşekkür ediyorum. Halen sözleşmemin devam ettiği bir takımın başındayım. Ligde kritik maçlar oynuyoruz. Transferden öte işime yoğunlaşıp, sadece maçları düşünüyorum." dedi.

Trabzonspor'u ligdeki durumu itibariyle şampiyonluğun muhtemel en güçlü adaylarından birisi olduğunu da kaydeden Güneş, "Bir Trabzon evladı olarak Trabzonspor için tek dileğim; yıllarca formasını giyip, teknik adamlığını yaptığım takımı şampiyon görmek. Bunun ötesinde şimdilik bir şey diyecek durumda değilim." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder