19 Ağustos 2009 Çarşamba

Barcelona Manchester City maçı canlı izle

Barcelona Manchester City maçı canlı izle

Liverpool Stoke City maçı canlı izle

Geçtiğimiz sezonun ardından Ronaldo’nunda gidişiyle sezonun en büyük şampiyonluk adayı ilan edilen Liverpool’da,Rafa Benitez bu söylemlere karşı çıkmış ve takımın ilk 4 içinde yer almasının başarı olacağını belirtmişti.Nitekim İspanyol menajerin takımını iyi tanıdığı ortaya çıktı.Liverpool,Spurs deplasmanında pozisyona giremeden maç kaybetti.Buna rağmen yeni transfer Johnson’ın takıma önemli katkı vereceği ilk maçta ortaya çıkmış durumda.Hırslanan Liverpool’un Anfield’da çok tehlikeli olabileceğini bir çok defa görmüştük.Geçen yılın sürprizlerinden Stoke sezona galibiyetle başlamayı bildi.Özellikle iç sahada ne kadar başarılı olduklarını bilsekte deplasmanlarda aynı kimliği ortaya koyamıyorlar.Yine de büyük takımlara karşı ekstra motive olduklarını geçen seneden hatırlıyoruz.Stoke,dirençli ve savaşçı bir takım olmasına rağmen teknik kapasite olarak Liverpool’un çok altında.Kırmızılara problem yaratacak kapasiteye sahip olsalar da Anfieldda işleri zor.Tahmin :Liverpool

Ventspils Zurich maçı canlı izle

3.eleme turunu zorlanarak da olsa gecen iki takım VENTSPILS ile ZURICH Play off turu ilk macında karşılaşacak, ZURICH kaybetmez USTU diğer tercih olabilir.

Salzburg Maccabi Haifa maçı canlı izle

3.eleme turunu zorlanmasına karşın gecen iki takım SALZBURG ile MACCABI HAIFA Play off turu ilk macında karşılaşacak, SALZBURG saha avantajıyla kazanır.

Panathinaikos Atletico Madrid maçı canlı izle

Sparta Prag deplasmanında aldıklar 3-1 lik yenilgiyle bütün umutlarını kaybeden taraftarlarına büyük bir sürpriz yapan Yoncalar aldıkları 3-0’lık galibyetle Play-off’a kalmasını bildiler.İç sahada oldukça ateşli bir taraftara sahip olan Pana’nın en büyük sıkıntılarından biri savunmanın orta bölgesinde olsa da bu maçı gol yemeden bitirmek amacında olacaklarını düşünüyorum.Pek çok hazırlık maçı oynayan Atletico Cl öncesi ritmini bulmuş görünmüyor.Güney Amerikalı oyuncularından Forlan ve Agüero’nun milli maçlarda ki başarılı performansları teknik ekibin yüzünü güldürmüş durumda.2 sezon önce Uefa Kupasında yendikleri Panathinaikos’u bir kez daha yenmek isteyeceklerdir.İspanyol takımlarıyla Yunanistan’da oynadıkları 8 karşılaşmadan sadece 1 yenilgi alan Panathinaikos,Avrupa’nın iyi hücum hatlarından birine sahip olsa da defans zafiyetleri düşündürücü.2-1,3-2 gibi skorlar şaşırtıcı olmaz gibi görünüyor.Tahmin : Üst

Lyon Anderlecht maçı canlı izle

7 sezon kendisine şampiyonluk getiren teknik direktörleri Avrupa’da başarısız olmaları sebebiyle kovalayan Aulas’ın ,uzun bir aradan sonra takımın şampiyon yapamayan Claude Puel’e 2. Bir şans tanıması oldukça şaşırtıcı.Sezona Ligin yetenekli oyuncularından Bastos ve Gomis ile birlikte gelecek vadeden Lopez & Cisokho ikilisini Porto’dan alarak başlayan Lyon hazırlık maçlarında bekleneni vermekten uzaktı.Ligede beraberlikle başlayan Lyon,hafta sonunda Valenciannes’i sahasında güçlükle yenerek rahat bir nefes alsa da,bu maçta sergileyecekleri performans takımın geleceği için belirli olacaktır.Temsilcimiz Sivasspor’u Belçika’da sürklase edip 5-0 gibi farklı bir skorla yendikten sonra ,deplasmanda gelen 3-1 lik yenilgi herkes için büyük sürpriz olmuştu.Yine de lige 3 maçta 3 galibiyetle başlayan Anderlecth’in formda olduğunu söyleyebiliriz.Lyon’un geçmiş yıllara oranla çok kötü durumda olduğunu anlamak için futbol dahisi olmaya gerek yok.Sivas deplasmanında bir kazaya uğrayan Anderlcth’in bu maçı çok daha fazla ciddiye alacağını tahmin etmek güç değil.Formsuz Lyon karşısında istediklerini alıp bir sürprize imza atabilirler.Az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Tahmin : Alt/Anderlecth yenilmez.

Levski Sofia Debrecen maçı canlı izle

3.eleme turunu zorlanmadan gecen iki takım LEVSKI ile DEBRECENI Play off turu ilk macında karşılaşacak, LEVSKI evinde kazanır.

Newcastle United Sheffield Wednesday maçı canlı izle

Kalite farkı hafta sonu kendini gösterdi ve Newcastle rakibi Reading’i Ameobi’nin 3 golüyle sahadan sildi. Yeniden Premier Lig hesapları yapan Newcastle deplasmanında Sheffield Wednesday’ın sürpriz yapması oldukça zor. Newcatle kazanır ve üst biter.

Hull City Tottenham maçı canlı izle

Hull geçtiğimiz hafta Londra’da Chelsea’ye epey eziyet etmesine rağmen son dakikada yedikleri golle evlerine puansız dönmek zorunda kalmışlardı.Bu kez bir başka Londra takımıyla karşılaşıyorlar.Geçtiğimiz sezonun başına benzer istekli arzulu bir futbol oynuyor olsalar da asıl önemli olanın istikrar olduğunu geçen sezondan dersler çıkararak öğrenmeleri önemli.Hafta sonunda White Hart Lane’de ligin en büyük şampiyonluk adaylarından Liverpool’u çok iyi bir futbolla neredeyse pozisyon vermeden yenmeyi başaran Spurs’ün adı bir anda şampiyonluk adayları arasında anılmayı başardı . Harry Redknapp’ın takıma ne kadar çok şey kattığı ortada.Huddlestone ve Palacios ‘un form durumları da oldukça sevindirici.Hull’un Chelsea maçındaki yükselişini bu maçta sürdürmesi mümkün olur mu emin değilim.Tottenham ise hiçbir zaman istikrarlı bir takım olmadı.Yine de Redknapp’ın ekibinin puan alacak durumda olduğunu düşünüyorum.Tahmin :Tottenham yenilmez.

Burnley Manchester United maçı canlı izle

33 yıl aradan sonra en üst lige geri dönen Burnley geçtiğimiz hafta Stoke deplasmanında lige kötü bir başlangıç yaptı.Bir duran top ve Delap klasiği uzun taçın ardından yedikleri gollere cevap veremediler.Rakiplerine pozisyon vermeseler de kendilerinin de pozisyon ürettiklerini söylemek bir hayli zor.Burnley’in ligde kalmak adına çok çalışması gerekiyor.Geçn hafta hayal kırıklığı yaratan bir başka devde Man Utd’dı.Ligin yeni takımlarından Birmingham karşısında özellikle gol yollarında çok zorlandılar.Takımın Ronaldosuz oynamaya alışması ve yapılan taktik değişikliğinin oturması biraz zaman alacaktır.bu süreçte yollarına kayıpsız devam etmeleri oldukça önemli.Ligin başında üst üste yeni ekiplerle karşılaşıyor olmaları onlar için önemli bir şans.Man Utd ‘ın özellikle defanstaki eksiklikleri çok can sıkıcı olsa da Burnley’in,Şeytanları fazla zorlamasını beklemiyorum.Ferguson’un öğrencileri tecrübeleriyle bu maçı alacak güce sahipler.Tahmin :Man Utd

Birmingham Portsmouth maçı canlı izle

Haftayı yenilgiyle kapatan iki takımın mücadelesini izleyeceğimiz bu maçta Birmingham,Portsmouth’u ağırlıyor.Son şampiyon karşısında beklenmedik bir direnç gösteren Birmingham, puan alabilecek pozisyonları da yakalamasına rağmen golü bulamadı.Yinede sergiledikleri futbolun umut verdiği söylenebilir.Portsmouth’ta ise rakibin aksine oldukça karamsar bir tablo söz konusu.Takımın Al-Fahim’e satışı büyük ihtimalle iptal edilecek ve buda takımın önemli bir mali krizin ortasında kalacağının göstergesi.6 sezon sonra Fulham’ın ligin açılış maçından galibiyet çıkartmış olması da Pompei’nin durumunu özetliyor.Paul Hart’ın işi bu sezon bir hayli zor olacak.Portekiz turunda 3 maçta 8 gol yiyen Portsmouth,Fulham önündede ciddi bireysel savunma zaafları gösterdi.Man Utd karşsında etkili olan Birmingham’ın bu zaafları iyi değerlendirebileceğini düşünüyorum.Tahmin :Birmingham

Chesterfield Notts County maçı canlı izle

2 haftada 9 gol atan gol makinası NOTTS COUNTY vasat rakibi CHESTERFIELD karşısında da kazanmasını bilecektir. UST diğer tercih.

Dortmund Real Madrid maçı canlı izle

Dortmund Real Madrid maçı canlı izle

Syrianska FC Vasby United maçı canlı izle

Son iki ic saha macında berabere kalan SYRIANSKA FC, deplasmanda varlık gosteremeyen VASBY ile oynayacak, SYRIANSKA FC zorlansa da kazanır.

18 Ağustos 2009 Salı

Trollhattan FC Ljungskile maçı canlı izle

İstikrarsız sonuclar alan TROLLHATTAN FC, son maclarda başarılı sonuclar alan LJUNGSKILE ile karşılaşacak, LJUNGSKILE daha iyi durumda ve kaybetmez.

Sirius Falkenbergs FF maçı canlı izle

Son maclarını kazanan iki takım SIRIUS ile FALKENBERG zorlu bir puan mucadelesi yapacak, deplasman performansı iyi olan FALKENBERG yenilmez.

Qviding Norrkoping maçı canlı izle

İstikrarsız sonuclar alan QVIDING, son 2 deplasman macında puan alamayan NORRKOPING`e sahasında kaybetmez.

Angelholms Assyriska maçı canlı izle

İstikrarsız sonuclar alan iki takım ANGELHOLM ile ASSYRISKA arasındaki zorlu karşılaşmayı ANGELHOLM saha avantajıyla kazanır.

Aalborg FC Nordsjaelland maçı canlı izle

Lig`e yenilgiyle başlayan AALBORG, ilk macını kazanan NORDSJAELLAND ile oynayacak, beraberlik ilk tercih olmalı.

Yokohama FM Omiya maçı canlı izle

Son maclarında berabere kalan iki takım YOKOHAMA MARINOS ile OMIYA zorlu bir mac oynayacak, beraberlik ihtimali oncelikle duşunulmeli.

Urawa Kashiwa maçı canlı izle

Son 4 macta puan alamayan URAWA, son 2 deplasman macında berabere kalan KASHIWA ile karşılaşacak, URAWA saha avantajıyla kazanır.

Yamagata FC Tokyo maçı canlı izle

İstikrarsız sonuclar alan iki takım YAMAGATA ile FC TOKYO arasındaki zorlu puan mucadelesini FC TOKYO kazanır.

Niigata Gamba Osaka maçı canlı izle

Son 5 macta berabere kalan NIIGATA, formda rakibi GAMBA OSAKA ile oynayacak, GAMBA OSAKA daha iyi durumda ve kaybetmez.

Kyoto Shimizu maçı canlı izle

Son 2 ic saha macını kazanan KYOTO, formda rakibi SHIMIZU ile karşılaşacak, beraberlik ihtimali ilk tercih olmalı.

Kobe Kashima maçı canlı izle

Son 3 ic saha macında 1 puan alan KOBE, Lig`in en iyi deplasman sonuclarını alan formda KASHIMA ile karşılaşacak, KASHIMA kazanır.

Iwata Kawasaki maçı canlı izle

Saha avantajını iyi kullanan IWATA, son 2 macını kazanan formda KAWASAKI ile zorlu bir mac oynayacak, beraberlik ilk tercih olmalı.

Ichihara Nagoya maçı canlı izle

Son maclarda istedikleri sonucları alamayan iki formsuz takım karşılaşacak, beraberlik ilk tercih olmalı.

Hiroshima Oita maçı canlı izle

Hiroshima - Oita

Son 2 ic saha macını kazanan HIROSHIMA, 10 deplasman macında puan alamayan sonuncu OITA`yı evinde yenecektir.

8 Ağustos 2009 Cumartesi

Gaziantepspor Galatasaray maçı canlı izle

Gaziantepspor Galatasaray maçı canlı izle
Dünyaca ünlü bir Teknik Direktör’ü takımın başına getiren Galatasaray,haklı haksız tüm otoritelerden tam not aldı.Galatasaray Teknik Direktör’ü Frank Rijkaard gelir gelmez öncelikli ilk iş olarak gençleri görmek istediğini belirterek bana görede iyi bir başlangıç yapmış oldu.Takıma oldukça iyi takviyeler yapıldı Manchester City’den Elano,O.Lyon’dan Keita,Atletico Madrid’den Franco,Beşiktaş’tan Gökhan Zan ve Bursaspor’dan Mustafa Sarp’ı alan sarı kırmızılılar şampiyon olacak bir kadro kurdular açıkcası..Eğer Rijkaard kafasındaki oyun planını futbolcularına iyi lanse edebilirse bu takım uzun yıllar adından söz ettirir diye düşünüyorum.Aslında Galatasaray için anlatılacak çok şey var ancak ilerliyen haftalarda bol bol bunlardan söz edeceğiz…Doğunun incisi Gaziantepspor iyi transferler yaparak ligde iyi bir sezon geçireceğinin sinyallerinide vermiş oldu.Tolga Seyhan,Serdar Kurtuluş,Gökhan Öztürk,Gökhan Ünver,Ümit ve Julio Cesar gibi tecrübeli futbolcuları takıma kazandırdılar.Teknik Direktör’lüğe Portekiz’li Jose Coucerio’yu getiren G.Antepspor,hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.Takımın hocası Coucerio,rakipleri için özel bir önlem almadıklarını belirterek,rakibinin gücünü bildiklerini ancak sahamızda oynamamız bizim için bir avantaj diyerek rakiplerine adeta gözdağı verdi.Maçla ilgili tahminim Galatasaray deplasmanda rakibini yeneceğini tahmin ediyorum ve 1.55 gibi tatminkar oranıyla oynamanızı tavsiye ediyorum.Tahmin:Galatasaray kazanır.

Bursaspor Kasımpaşa maçı canlı izle

Bursaspor Kasımpaşa maçı canlı izle

Gençlerbirliği Kayserispor maçı canlı izle

Gençlerbirliği Kayserispor maçı canlı izle

Manisaspor Eskişehirspor maçı canlı izle

Manisaspor Eskişehirspor maçı canlı izle

Denizlispor Fenerbahçe maçı canlı izle

Sezona Süper Kupa ile başlayan sarı kanaryalar,birbirinden kaliteli birbirinden yetenekli oyuncularla adından bahsettirmeye devam ediyor.Başkan Aziz Yıldırım’ın “B ir daha takımı böyle görmeyeceksiniz”demişti sezon öncesinde.Sözlerini doğrularcasına iyi bir takım kuran Fenerbahçe,bu sezon bir çok kupayada göz koymuş durumda.Geçen yazımda Fenerbahçe için uzun uzun değerlendirmeler yapmıştım özellikle Santos’un iyi bir futbolcu olduğunu ve orta sahada Alex’in yükünü hafiflettiğini Beşiktaş maçında gözlemlemiştik.İleri uçta Daniel Guiza yükselen bir formu olduğunu ve gol krallığında iddalı bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim.Maçla ilgili tahminim Fenerbahçe bu zor deplasmandan istediği sonuçla ayrılmasını bekliyorum.Banko kuponlarınızda mutlaka yer vermenizi tavsiye ediyorum.

Vitória Fluminense maçı canlı izle

Vitória Fluminense maçı canlı izle

Bordeaux Lens maçı canlı izle

Bordeaux Lens maçı canlı izle

DC United Real Madrid maçı canlı izle

DC United Real Madrid maçı canlı izle

TPS Turku Inter Turku maçı canlı izle

TPS Turku Inter Turku maçı canlı izle

Lahti Mypa maçı canlı izle

Lahti Mypa maçı canlı izle

Honka Hjk maçı canlı izle

Honka Hjk maçı canlı izle

Lille Lorient maçı canlı izle

Lille Lorient maçı canlı izle

Austria Vienna FC Wiener Neustadt maçı canlı izle

Austria Vienna FC Wiener Neustadt maçı canlı izle

CSKA Moscow Amkar Perm maçı canlı izle

CSKA Moscow Amkar Perm maçı canlı izle

Young Boys Bellinzona maçı canlı izle

Young Boys Bellinzona maçı canlı izle

Luzern Neuchatel Xamax maçı canlı izle

Luzern Neuchatel Xamax maçı canlı izle

Basel Zurich maçı canlı izle

Basel Zurich maçı canlı izle

Orgryte Goteborg maçı canlı izle

Orgryte Goteborg maçı canlı izle

Valerenga Tromsø maçı canlı izle

Valerenga Tromsø maçı canlı izle

Tottenham Olympiakos Piraeus maçı canlı izle

Tottenham Olympiakos Piraeus maçı canlı izle

Manchester Utd. Chelsea maçı canlı izle

Manchester Utd. Chelsea maçı canlı izle

SonderjyskE Fc Cobenhagen maçı canlı izle

SonderjyskE Fc Cobenhagen maçı canlı izle

Esbjerg Odense maçı canlı izle

Esbjerg Odense maçı canlı izle

Bochum Mönchengladbach maçı canlı izle

Bochum Mönchengladbach maçı canlı izle

Angelholms Falkenbergs FF maçı canlı izle

Angelholms Falkenbergs FF maçı canlı izle

VV Venlo Den Haag maçı canlı izle

VV Venlo Den Haag maçı canlı izle

Utrecht Willem II maçı canlı izle

Utrecht Willem II maçı canlı izle

Twente PSV Eindhoven maçı canlı izle

Twente PSV Eindhoven maçı canlı izle

Twente PSV Eindhoven maçı canlı izle

Twente PSV Eindhoven maçı canlı izle

Zenit St. Petersburg Tom maçı canlı izle

Zenit St. Petersburg Tom maçı canlı izle

Krylya Sovetov Lokomotiv Moscow maçı canlı izle

Krylya Sovetov Lokomotiv Moscow maçı canlı izle

AGF Aarhus Herfølge maçı canlı izle

AGF Aarhus Herfølge maçı canlı izle

Coventry Ipswich Town maçı canlı izle

Coventry Ipswich Town maçı canlı izle

FSV Frankfurt Duisburg maçı canlı izle

FSV Frankfurt Duisburg maçı canlı izle

Cottbus Augsburg maçı canlı izle

Cottbus Augsburg maçı canlı izle

1860 München TuS Koblenz maçı canlı izle

1860 München TuS Koblenz maçı canlı izle

Vitesse Feyenoord maçı canlı izle

Vitesse Feyenoord maçı canlı izle

Nac Breda Heracles Almelo maçı canlı izle

Nac Breda Heracles Almelo maçı canlı izle

Dinamo Moscow Terek maçı canlı izle

Dinamo Moscow Terek maçı canlı izle

Midtjylland Randers FC maçı canlı izle

Midtjylland Randers FC maçı canlı izle

6 Ağustos 2009 Perşembe

Toronto FC Real Madrid maçı canlı izle

Toronto ligde kötü gidiyor. Bu gidişat için seçilmiş bir maç. Ama hiç isabetli bir takım olmamış. Real Madrid karşısına bu halde çıkmaları biraz bile bile lades olmuş. İspanyol ekibi Toronto karşısında fazla zorlanmaz.
maçı canlı izlemek için tıkla ;)

Everton Malaga maçı canlı izle

Everton Malaga maçı canlı izle

Juventus Villarreal maçı canlı izle

Juventus birçok turnuvaya katılarak kendini çok iyi bir iskelete kavuşturmayı başardı. İtalyan ekibi birçok maçta farklı sistemlerle oynadı. İspanyol Villareal ile oynamaları aslında avantaj. Eksiklikleri görmek için iyi bir maç. Villareal çok kan kaybetti. Juventus karşısında galibiyetleri zor. Juventus bu işi sağlam bitirir.
maçı canlı izlemek için tıkla

Bohemians Cork City maçı canlı izle

Bohemians Cork City maçı canlı izle

Az Alkmaar Sparta Rotterdam maçı canlı izle

Son şampiyonun ilk hafta maçı kazanamayacağını söylemiştik. Onlar için önemli olan oyuncuları sattılar. Eski güçlerinde değiller. Konuk takımda ilk maçta evinde Twente’ye mağlup oldu ve bizi yanılttı. Ev sahibi takım her ne kadar eski formunda olmasada Sparta onlara rakip olamaz. AZ bu maçı farklı kazanır.

Az Alkmaar Sparta Rotterdam maçı canlı izle

Wolfsburg Stuttgart maçı canlı izle

Almanya liginde dev bir kapışma. Gerçekten yapılan transferler ve maçlar her iki takımı da hazırladı. Bu sezon daha farklı bir Almanya ligi bizleri bekliyor. Şampiyon Wolfsburg ilk maçta ilk galibiyetini alır. Stuttgart bu sezon daha iyi olmak zorunda.
maçı canlı izlemek için tıkla

Germinal Beerschot Standard Liège maçı canlı izle

Germinal Beerschot Standard Liège maçı canlı izle

Lask Linz Kapfenberg maçı canlı izle

Lask Linz Kapfenberg maçı canlı izle

İst.Büyükşehir Bld. Beşiktaş maçı canlı izle

Değerli iddaayorumu.com Dostları; Türkiye Liginin başlamasıyla iddaacılarımızla tam anlamıyla bir buluşma yaşadık diyebilirim. Tabiki ilk haftalarda maçlara konsantre olmak gerçekten zor olacak. Her ligde olduğu gibi Ligimizdede ilk haftalar sürpriz sonuçlara imza atabilir. Bu ilk maçta Şampiyonlar liginde Ülkemizde temsil edecek Beşiktaş ile ilk haftalarda oynadığı karşılaşmalarda ilginç sonuçlara imza atan Belediyespor karşılaşacak. Bizler Beşiktaş galibiyetine daha olası bakıyoruz. İddaa kuponları için ise bize göre bir adım daha mantıklı ve olası olan Üst seçeneğini tercih ediyoruz.
maçı canlı izlemek için

Stoke City Valladolid maçı canlı izle

Stoke City Valladolid maçı canlı izle

Volendam Den Bosch maçı canlı izle

Volendam Den Bosch maçı canlı izle

Vannes Metz maçı canlı izle

Gecen sezon istikrarsız performans gosteren VANNES, gecen sezonu ust sıralarda bitiren METZ ile karşılaşacak, METZ kaybetmez. link1

Ajaccio Guingamp maçı canlı izle

Ajaccio Guingamp maçı canlı izle

Nec Nijmegen Heerenveen maçı canlı izle

Nec Nijmegen Heerenveen maçı canlı izle

St. Pauli Ahlen maçı canlı izle

St. Pauli Ahlen maçı canlı izle

Karlsruher Sc Alemannia Aachen maçı canlı izle

Karlsruher Sc Alemannia Aachen maçı canlı izle

Tampere United Haka maçı canlı izle

Tampere United Haka maçı canlı izle

FC Wacker Innsbruck Austria Wien (Am) maçı canlı izle

Wacker Innsbruck Austria Wien (Am) maçı canlı izle

St. Polten Aus.Lustenau maçı canlı izle

St. Polten Aus.Lustenau maçı canlı izle

Salzburg (Am) Fc Lustenau maçı canlı izle

Salzburg (Am) Fc Lustenau maçı canlı izle

FC Admira Hartberg maçı canlı izle

FC Admira Hartberg maçı canlı izlemek için linkler bu adreste www.iddaacity.com tıkla izle

Adıyamanspor Gebzespor maçı canlı izle

Adıyamanspor Gebzespor maçı canlı izlemek için buraya www.iddaacity.com

Konyaspor Dardanelspor maçı canlı izle

Konyaspor Dardanelspor maçı canlı yayın odası bu adreste www.iddaacity.com

Boluspor Kayseri Erciyes maçı canlı izle

Boluspor Kayseri Erciyes maçı canlı izlemek için linkler bu adreste canlı maç izle